Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Catootje van Erike en Wilona is open

Geplaatst op: 16 september 2015

Erike en Wilona van Dijk hebben woensdag de deuren van Catootje Kinderspul geopend. Dat is gevestigd in Gebouw Vrede in Zwartsluis, wat is omgetoverd tot een winkelcomplex. Ook komen er nog appartementen boven. Woensdag bleek dat de winkel een prachtige aanwinst is voor Zwartsluis en omstreken.

Logisch ook dat het meteen druk was in de winkel aan het centrumplein van Zwartsluis. Kinderen kunnen zich bovendien uitleven op het springkussen voor de deur. De volgende winkel die opengaat in Vrede is Ruach. Die opening volgt later dit jaar.

Foto’s Jan van Kleef

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500