Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemusiment rekent snel af met regen

Geplaatst op: 19 september 2015

Genemusiment rekende zaterdag snel af met de regen die tijdens de opening nog gestaag naar beneden viel. Rond het middaguur was het al gezellig druk in het centrum van Genemuiden. Daar vindt op tien locaties het festival plaats. Met letterlijk en figuurlijk voor ieder wat wils.

“Een opeenstapeling van teleurstellingen…”, noemde Klasien Hoekman deze editie van Genemusiment. Eerst moest eld worden gevonden voor de organisatie, daarna bleek de Sas gesloten en uiteindelijk ook nog de regen. Maar de somberen woorden waren snel weg nadat de zon begon te schijnen en het volk naar het evenement kwam. “Ik hoop dat het weer een fantastische dag wordt”, aldus Hoekman.

“Altijd een mooi dagje….”, zei Flip Visscher, die ook al voor de tiende keer het geheel aan elkaar praat. “Voorbereiding is eigenlijk niet nodig. Informatie voldoende. En je kunt ook niet continue aan het woord zijn”, zegt Visscher, bij zijn traditionele plekje aan het havenhoofd.

Video opening Genemusiment is van Pieter Polman:

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500