Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemusiment toch weer een ‘fantastische dag’

Geplaatst op: 19 september 2015

De regen was geen best voorteken, maar uiteindelijk werd Genemusiment toch weer de ‘fantastische dag’ waarop Klasien Hoekman bij de opening al hoopte. Zeker na de middag kwam er veel publiek af op het evenement. En opnieuw kwam de Genemuider cultuur in de volle breedte weer mooi voor het voetlicht.

Mooi waren ook de vernieuwingen in het programma. Naast de oude ambachten, de vele optredens en de visrokers waren ook moderne of andere dingen te zien tijdens de jubileumeditie. Zoals Bubblica en het circus op het Havenplein, de poppenkast, het muzikale tapijt in het Tapijtmuseum en andere frisse elementen. Prachtig was ook de volle kerken bij het zingen van de Bovenstem en de verschillende optredens van onder meer Stereo en Janine Beens.

John Poot liep rond met zijn camera.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500