Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterruiters succesvol in Twente en Blankenham

Geplaatst op: 20 september 2015

Afgelopen weekend reisden leden van de Zwartewaterruiters af naar wedstrijden in Blankenham en Wierden. Eerste prijzen waren er voor Riëlke en Béanke Roeland.

In Wierden kwam Roos Beens aan start met haar nieuwe pony Calinka. In de klasse B categorie D reed zij twee mooie en foutloze rondes. In het tweede parcours nam de combinatie de vijfde prijs mee naar huis.

Tijdens de wedstrijd in Blankenham debuteerde Dian Kisteman met haar paard Whistler in de klasse L2. De dressuuramazone was meteen succesvol en reed met 200 punten naar de tweede prijs. In de tweede proef behaalde de combinatie 195 punten en werd hiermee vierde.

Tijdens het springen kwam Riëlke Roeland aan start met haar paard Fabelina. In de klasse B reed zij een nette en foutloze ronde. Met een mooie score van 82 punten won zij de eerste prijs. In het tweede parcours spong de combinatie naar de tweede prijs met 77 punten. Met Gangster behaalde Riëlke Roeland in het eerste parcours van de klasse B de vierde prijs met 77 punten. Met 76 punten nam zij met Gigi de vijfde prijs mee naar huis. Béanke Roeland reed met Elrocco Blue naar de derde prijs met 79 punten in de klasse B. In het tweede parcours van de klasse B behaalde de combinatie met een mooie score van 80 punten de eerste prijs. In het tweede parcours van de klasse L won Béanke Roeland met een snelle en foutloze ronde de eerste prijs met haar paard Charisma. Alène Roeland kwam met haar paard Da Vinci aan start in de klasse M. De combinatie reed een nette en foutloze ronde en nam hiermee de derde prijs mee naar huis.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500