Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

DEK-zwemmers beginnen aan tienkamp

Geplaatst op: 20 september 2015

Zaterdag 19 september zwom De Eerste Kolk de 1e ronde van de 10-kamp thuis tegen Zcu ’78 (Urk), De Veenkers (Nijeveen), ZV Zwartsluis en Deltasteur (Kampen).

DEK kwam met 39 zwemmers aan de start. Op het programma stond de schoolslag en de vrije slag. De Minioren 1 & 2 (6 en 7 jaar) zwommen 25 meter, alle anderen 50 meter. Er is weer prima gezwommen: 26 medailles, 43 persoonlijke records en 1 clubrecord. De Minioren 1 & 2 waren alle goed voor 2 PR’s: Lotte Bakker, Herniek van Dalfsen, Hendrik Aalt de Jager, en Brinn Schutten. Myrthe Bosman zwom met 49.95 op de 50 meter schoolslag naar een clubrecord.

Ook de volgende zwemmers behaalden twee PR’s: Frank Beens, Lennard Beens, Michelle van den Berg, Robin van den Berg, Myrthe Bosman,  Tim Bosman, Jirsca van Dalfsen, Isa Koobs, Naomi van der Sluis en Lars Tuinbeek. Wim Visscher, de trainer, zwom deze keer mee en ook hij verbeterde zijn PR’s.

De medailles gingen naar Hendrik Aalt de Jager (2x), Laurens van der Pligt (2x), Robin van den Berg (2x) , Tim Bosman (2x), Harryelle Eenkhoorn (2x), Lennard Beens(2x), Mariette Leusink, Lisanne Kanis (2x), Marianne Naberman, Frank Beens, Richard Ruijg, Edwin Kanis (2x), Isa Koobs, Naomi van der Sluis, Maritha de Jager, Sophie van Someren, Marianne Naberman en Frank Beens.

Een woord van waardering gaat uit naar alle vrijwilligers die een zwemwedstrijd mogelijk maken. We denken dan aan de officials, maar ook aan ieder die voor catering en de smulkraam verzorgt of anderszins achter de schermen er voor zorgt dat alles op rolletjes verloopt.

De totale uitslag van de wedstrijd is na te lezen op www.dekgenemuiden.com  Daar vindt u ook foto’s en filmpjes en uiteraard meer informatie over wedstrijdzwemmen.

Zaterdag  26 september zwemt DEK vanaf 16.30 uur in Hattem deel 1 van de competitie.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500