Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wegwerkzaamheden bij Stadshagen

Geplaatst op: 21 september 2015

Van donderdag 24 september tot en met maandag 28 september vinden wegwerkzaamheden plaats op de Westenholterallee vanaf de kruising met de Blaloweg tot aan verkeersplein Spoolderplein. De werkzaamheden veroorzaken hinder voor het verkeer. Verkeersborden ter plaatse geven de omleidingsroute aan.

Door voorbereidende (frees)werkzaamheden is de afslag op verkeersplein Spoolderplein richting de Westenholterallee van donderdag 24 september om 21.30 uur tot vrijdag 25 september om 6.00 uur afgesloten voor het verkeer. Van vrijdag 25 september om 20.00 uur tot en met maandag 28 september om 6.00 uur is de Westenholterallee, tussen verkeersplein Spoolderplein en de kruising met de Blaloweg, afgesloten voor het verkeer wegens onderhoudswerkzaamheden. Verkeersborden geven de omleidingsroute aan via de A28 Zwolle Centrum, Katerdijk en Blaloweg.

In de fase 1 heeft de aannemer in het weekeinde van 28 augustus tot 31 augustus jl. in de avond- en nachturen gewerkt aan de kruising Hasselterweg –Westenholterallee. Door een defect aan de  asfaltmolen bij de asfaltleverancier, kon het werk aan de kruising helaas niet worden afgerond. Van woensdag 23 september om 19.00 uur tot donderdag 24 september om 06.00 uur voert de aannemer de uitgestelde asfalteringswerkzaamheden op de kruising uit. Tijdens de werkzaamheden is de kruising niet bereikbaar voor het verkeer van en naar de Westenholterallee of Frankhuizerallee. Het verkeer wordt omgeleid via de Hasselterweg.

Het werk is de uitvoering van de laatste fase van in totaal vier werkfaseringen in project Groot onderhoud Westenholterallee van de gemeente Zwolle. Het werk bestaat uit het vervangen van deklagen, aanbrengen van markering, onderhouden van verkeersregelinstallaties (VRI) en rioolwerkzaamheden. Informatie over het project staat op website www.zwolle.nl/westenholterallee.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500