Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Aandacht voor Sportclub tijdens GeneMunchen

Geplaatst op: 24 september 2015

Hier moet het vrijdag en zaterdag gebeuren. Foto's Pieter Polman

De spelers van Sportclub Genemuiden worden zaterdag tijdens GeneMünchen nog even in het zonnetje gezet. Dat meldt organisator Johan Snel. “Op dinsdag bleef er na de verlenging en de strafschoppenserie weinig tijd meer over voor een feestje waar de spelers bedankt konden worden voor hun buitengewone prestatie. De organisatie heeft de spelers en staf uitgenodigd en zal in het begin van de avond dit proberen recht te zetten. Iedereen die de geweldige sfeer van dinsdag nog eens over wil doen is van harte welkom in de manege waar inmiddels hard word gewerkt om er weer een geslaagde avond van te maken”, aldus Snel.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500