Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ketenbeleid wordt scherper

Geplaatst op: 24 september 2015

De raad stemde donderdag voor een verscherping van het ketenbeleid. In grote lijnen blijft dat hetzelfde, maar er komen wel wat strengere regels. Keten moeten bijvoorbeeld een ledenlijst gaan voeren. Ook moeten zij jaarlijks een nieuwe gedoogvergunning aanvragen.

Het jeugdwerk gaat minimaal één keer per jaar een bezoek brengen aan de keten. Die moeten daarnaast toegankelijk zijn voor politie. Bij een nieuwe keet komt er een gespreksavond met de eigenaar van het perceel, ouders van de jongeren en de jongeren zelf. Daar worden afspraken gemaakt.

Twee of drie jongeren moeten ‘hoofdverantwoordelijk’ zijn voor de keet. Zij zijn aanspreekbaar op naleving van de regels.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500