Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub wint bij SVZW

Geplaatst op: 26 september 2015

Mike van der Kooy is de baas, foto Helmich Lubberts

Na de slijtageslag tegen ADO Den Haag won Sportclub Genemuiden zaterdag knap bij SVZW. Tegen de sterke ploeg uit Wierden werd het 0-2 dankzij doelpunten van Tjeerd Korf en Stef van der Velden.

Beide ploegen tastten elkaar lang af, maar na twintig minuten kreeg Sportclub kansen. Lip schoot eerst over op aangeven van Korf en miste daarna een rebound na een vrije trap van Rotman. Korf miste daarna ook een kans, maar scoorde tien minuten voor tijd alsnog de 0-1. Daarna was het SVZW dat het overwicht overnam, maar ondanks de druk bleef Genemuiden tot de rust overeind.

Daarin besliste Van der Velden, in de basis, na een kwartier het duel. Hij maakte de 0-2. Flier moest daarna een paar keer in actie komen, maar nadat Woesthuis een kwartier voor tijd rood kreeg was het duel definitief gespeeld. Vlak voor tijd miste Martijn Jansen nog een grote kans op meer.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500