Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voedselbank blij met ‘geweldig resultaat’

Geplaatst op: 26 september 2015

De inzamelingsactie van de Voedselbank Zwartewaterland is, dankzij de inwoners, weer een enorm succes geworden. Bij de Boni en de EMTÉ in Hasselt, bij de Boni en Albert Heijn Bart Knap in Genemuiden en bij de Coop in Zwartsluis kon het winkelend publiek producten inleveren bij de vrijwilligers van de Voedselbank.

Via een flyer werd men op de hoogte gebracht van datgene wat nodig was. Aan het eind van de dag bleek dat er royaal geschonken is. Maar liefst 180 kratten vol met pasta, rijst, blikgroenten, pindakaas enzovoort zijn er ingezameld. Daarnaast hebben de collectebussen nog het mooie bedrag van ongeveer € 1000,- opgeleverd. Een geweldig resultaat! “Al met al getuigt dit resultaat van grote betrokkenheid van de inwoners van Zwartewaterland met het werk van de Voedselbank en met de gezinnen die hier noodgedwongen gebruik van moeten maken”, aldus de organisatie.

Voedselbank Zwartewaterland wil een ieder die aan dit prachtige resultaat heeft bijgedragen dan ook van harte bedanken.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500