Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bilder ‘huldigt’ Sportclub tijdens uitgelaten GeneMunchen

Geplaatst op: 26 september 2015

‘Sportclub Genemuiden heeft onze gemeente op de kaart gezet. Als Sportclub straks gewoon met elf man speelt, winnen ze ook van PSV”, zei burgemeester Bilder zaterdagavond voor een euforische zaal tijdens GeneMunchen. Een zeer goed gevulde manege ging daarbij van begin tot einde uit zijn dak op de bekende en minder bekende Duitse schlagers. Bij de huldiging van Sportclub waren veel spelers aanwezig. Zij lieten zich de zang van de manege goed gevallen. Na de woorden van de burgemeester nam Rainier Resokario het woord. Die zei dat hij bijzonder trots was op de spelers en had verder maar één ding te vertellen: ‘Ga zitten als je voor Sportclub bent…’

Film Pieter Polman.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500