Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gezocht: sportliefhebber met pen of camera in de hand

Geplaatst op: 27 september 2015

Genemuiden Actueel wil de redactie graag uitbreiden met een ‘sportredacteur’. Wij zoeken een kenner die het leuk vindt om in de lokale sportwereld te duiken, en daaruit komt met geschreven verhalen of eventueel videoreportages. Iemand die wedstrijden verslaat of die interviews doet met sporters, trainers, bestuurders of vrijwilligers. Ook bij verenigingen die doorgaans wat minder in de aandacht staan.

Goede beheersing van de Nederlandse taal is uiteraard een belangrijke pré en enige fotografische talenten zijn meegenomen. Genemuiden Actueel is de lokale nieuwssite met ruim 1 miljoen bezoekers per jaar. Een team van medewerkers werkt tegen een kleine onkostenvergoeding mee aan de site.

Interesse in deze leuke klus? Mail dan naar redactie@genemuidenactueel.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500