Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Grote politiecontrole rond Zwartsluis

Geplaatst op: 27 september 2015

De politie heeft zondag met hulp van organisaties alcoholcontroles op de weg en het water rond Zwartsluis uitgevoerd. Bij de rotonde in het centrum van Zwartsluis moesten 1149 verkeersdeelnemers blazen. Dat leverde maar een bekeuring op voor een automobilist die met twee gladde banden rond reed. Een bestuurder had iets teveel gedronken.

Op het water zijn bij controles tussen Zwartsluis en Giethoorn iets meer bekeuringen uitgeschreven. Een schipper had veel te veel gedronken en kreeg een bon. Ook was er een bon voor iemand die geen dodemanskoor aan boord had en iemand die te snel voer. Tenslotte was iemand aan het vissen terwijl hij geen pas had.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500