Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Roeland en Harms succesvol in Vollenhove

Geplaatst op: 27 september 2015

Afgelopen weekend organiseerde Paardensport vereniging Vollenhove de Vollenhovese Ruiterdagen 2015 voor pony’s. Springamazones Jenayla Roeland en Anne-jet Harms namen prijzen mee naar huis. Jenayla Roeland ging van start in de klasse L categorie D/E met haar pony King of the Disco. De combinatie reed een snelle en foutloze ronde en veroverde hiermee de eerste plek.
In de klasse B categorie C was Anne-jet Harms succesvol met haar pony Navarre’s Bandit. Zij reed in het eerste parcours een nette ronde en kreeg van de jury 67,5 stijlpunten. Dit resultaat was goed voor de tweede prijs. In het tweede parcours reden Anne-jet en Navarre’s Bandit een foutloos en snel parcours en mochten de tweede prijs in ontvangst nemen.
Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500