Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Het is druk in d’ Overtoom

Geplaatst op: 30 september 2015

De eerste activiteiten van het nieuwe seizoen in het cultureel – en sportcentrum van Genemuiden zijn al weer achter de rug. Meteen na de zomervakantie trokken activiteiten als, Good2know, de theatervoorstelling  “Wel Winnen” in het kader van Sportief coachen, en de start van de divers sportcompetities al het nodige publiek naar de Overtoom. Tevens was de Overtoom tijdens Genemusiment startpunt van de Rabo Impuls bijeenkomst. Ook de komende weken en maanden staat er weer genoeg op stapel. Allereerst zijn er deze week weer de nodige competities. Komende zaterdag is veel jeugdsport. Zowel de volleyballers van Ruutvoorn als de jongste tafeltennissers mogen aan de bak. Het eerste heren team de badmintonvereniging GBC begint om 12 uur aan hun eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Volgende week dinsdag en woensdag zijn er wedstrijden volleybal en zaalvoetbal. Het volledige programma en aanvangstijden vindt u op de site van de Overtoom, www.overtoom-genemuiden.nl

Naast het “sportgeweld” zijn er ook weer de vaste andere activiteiten, zoals de voorstellingen van Toneelvereniging Genemuiden, de Sinterklaasintocht, en de jaarlijks klein dierenshow van de Zwartewaterfokkers. Ook staan er nog de nodige theater- en muziekvoorstellingen op het programma. Meer info en de volledige agenda vindt u op de site. Komende woensdag is er in het kader van de kinderboekenweek nog de voorstelling, de Kindertemmer van jeugdboekenschrijver Jaques Vriens. Hiervoor zijn voor de middagvoorstelling nog kaarten beschikbaar. Aanvang 14.30 Voor verdere informatie: info@overtoom-genemuiden.nl of 0383854662

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500