Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wedstrijd Ruutvoorn door blessuregolf verplaatst

Geplaatst op: 30 september 2015

Blessureleed zorgt voor kink in de kabel bij dames Ruutvoorn. Daarom is de wedstrijd van zaterdag uitgesteld. Een aantal weken geleden begon het met Marloes Winter die wel heel flink haar enkel blesseerde. Gelukkig mag zij bijna uit het gips, maar het echte revalideren moet dan nog beginnen.

Kort daarna ging ook Iris Hoekstra met schoolsport door haar enkel. Zij is weer aan de beterende hand. Geerke van der Haar heeft last van haar achillespezen en bij Alita Bakker was er maandag tijdens de training het scheurtje in de hamstring. Els Hermeler komt zondag thuis na vijf weken vrijwilligerswerk in Oeganda. Dit alles maakt dat de wedstrijd van komende zaterdag is afgelast. Ruutvoorn heeft de tegenstander van zaterdag, OSK uit Sneek, gevraagd de wedstrijd te verplaatsen.

OSK is daarmee akkoord gegaan, maar vraagt Ruutvoorn om de wedstrijd dan in Sneek in te halen. Natuurlijk betreurt Ruutvoorn dit, maar toch lijkt dit op het moment de beste oplossing.

De dames spelen de eerstvolgende wedstrijd 17 oktober tegen VC058. Tegen die tijd hoopt trainster/coach Gerry Smit weer met een fitte selectie af te reizen naar Leeuwarden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500