Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bijeenkomst Leger des Heils

Geplaatst op: 2 oktober 2015

De samenkomst van het Leger des Heils op zondag 11 oktober gaat over ‘onze toekomst, over wat ons beloofd is’. Daarbij hoeven niet alleen aan de hemel te denken maar juist aan het hier en nu. Dan speelt ook de vraag: hoe komen we daar? Hoe krijgen we dat?

Majoor Albert Muller van het Leger des Heils zal hier verder op in gaan. Halverwege de dienst is er ook altijd een pauze moment waarin we koffie en thee drinken en gelegenheid hebben om ook met elkaar van gedachten te wisselen. Er is ook gelegenheid tot vragenstellen en samen een kopje koffie te drinken. De samenzang zal begeleidt worden door Jenny Westerhuis op de piano. De samenkomt begint om 17.00 uur en wordt gehouden in het wijkcentrum de Overtoom aan de Grutto nr. 1 in Genemuiden

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500