Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 oktober 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Heren DEK verpletteren tegenstand (video)

Geplaatst op: 3 oktober 2015

Een sport die weinig aandacht krijgt in de regionale media: waterpolo. Pieter Polman en John Poot bezochten vanmiddag de duels van de heren en dames van DEK tegen WZC de IJssel uit Raalte. De heren verpletterden de tegenstander met maar liefst 17-1, de dames verloren met 4-6.

De dames moesten direct het initiatief aan de dames uit Raalte laten, hoewel de wedstrijd desondanks redelijk gelijk op ging. In het derde partje stonden de dames uit Genemuiden zelfs met 4-2 voor. De dames uit Raalte konden in het laatste partje toeslaan. Ze maakten de aansluitende goal en kregen het vertrouwen in een goede afloop. Dat leidde tot de 6-4.

De heren moesten tegen het vierde team van WZC De IJssel. Ze zetten de wedstrijd meteen naar hun hand. In het eenrichtingsverkeer werd het snel 6-0. Het tempo ging er in het tweede partje even uit, maar uiteindelijk liep de ploeg van trainer Riezebos uit naar 17-1. De heren draaien mee in de top van de competitie.

Pieter Polman sprak na afloop met trainer Gerrit Riezebos. Foto’s John Poot.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “Heren DEK verpletteren tegenstand (video)

  1. willem schreef:

    De gespeelde wedstrijden gisteren in Genemuiden zijn teams die bestaan uit een combinatie van Deventer en Wijhe, zowel het dames team als het herenteam. Het damesteam van WZC-De IJsel 1 was top met eenovertuigend en krachtig spel. Helaas waren onze steunpilaren Arnold en Sjoerd er niet bij tujdens de heren wedstrijd, waardoor de uitslag enigzins vertekend is. We miste door hun afwezigheid de aansluiting om te kunnen scoren. Jammer, maar er komt een returnwedstrijd. Het team van de heren uit Genemuiden gefeliciteerd met deze overwinning……. We zien jullie weer 6 februari weer, hopend dat wij dan op volle sterkte zijn.

  2. RvZ schreef:

    John, Pieter en Erik, bedankt voor dit verslag! Inderdaad, over het algemeen een onbekende sport, maar zeker een leuke sport! Gespeeld door een leuk gezellig clubje!
    Zoek je nog een sportieve uitdaging? Kom gerust eens kijken!

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500