Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van Ingen biljarttoernooi razendsnel volgeboekt

Geplaatst op: 4 oktober 2015

Er bestaat vanuit de regio grote belangstelling voor het biljartevenement van de ambachtelijke slager Evert van Ingen. Het toernooi dat vanaf 13 november a.s. op de agenda staat en over 14 dagen verspreid wordt gespeeld is in samenwerking met de plaatselijke biljartvereniging HZW opgezet. In slechts 1 week tijd is het toernooi met het maximale aantal deelnemers van 48 biljarters uit de regio al helemaal volgeboekt.

“Dat een groot aantal biljarters van het voorgaande toernooi zouden inschrijven had ik wel verwacht”, reageert Henk Post van HZW. “Maar dat na het bekend maken van de toernooidatum en het verzenden van de uitnodigingen binnen 1 week het maximale aantal deelnemers bereikt zou zijn had ik vooraf niet voor mogelijk gehouden. De afgelopen dagen hebben wij zelfs een behoorlijk aantal belangstellenden moeten teleurstellen. Vanzelfsprekend is het beschikbare en smakelijke prijzenpakket van Gildeslager Evert van Ingen van zeer groot belang om biljarters aan te sporen deel te nemen. Maar ook de opzet en organisatie van het evenement door biljartvereniging HZW spreekt de deelnemende biljarters uit de regio blijkbaar erg aan”.

Evert van Ingen: “In de winkels op het Havenplein komen sowieso al veel inwoners uit de regio shoppen. Door samenwerking met biljartvereniging HZW kan onze nieuwe slagerij aan het Havenplein nog eens extra onder de aandacht worden gebracht in de regio. Ja, ik ben ook blij verrast dat het Gildeslager biljarttoernooi opnieuw erg aanspreekt”.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500