Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hans Visscher heeft bijna de beste viswinkel

Geplaatst op: 6 oktober 2015

Genemuidenaar Hans Visscher heeft bijna de beste viswinkel van Nederland. Zijn zaak aan de Zwolse Melkmarkt eindigde als tweede in de verkiezing tot beste zaak van Nederland. Een winkel uit Spakenburg ging er maandag net met de eretitel vandoor.

Visgilde Hans Visscher heeft tijdens de finaleweken haar uiterste best gedaan om de jury te overtuigen van haar kwaliteiten. Wat echter vooral opviel was de waardering en de vele positieve reacties van de klanten. Om hen te bedanken voor de steun tijdens de finaleweken trakteert Hans Visscher zijn klanten daarom de komende vier weken op ‘gouden’ acties.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500