Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kunstwerk in de raadszaal

Geplaatst op: 7 oktober 2015

De trouwzaal in ’t Olde Staduus is vanaf vrijdag voorzien van een kunstwerk dat Jaap Hartman heeft gemaakt. Tijdens de onthulling wordt de naam van het kunstwerk bekend gemaakt en geeft de kunstenaar een toelichting op de totstandkoming van het beeld. Burgemeester Bilder onthult vrijdag het beeld.

Het bestuur van ‘t Olde Staduus heeft dit beeld laten maken om de trouwzaal in ’t Olde Staduus in Genemuiden te verfraaien en extra aanzien te geven. Het werk van Jaap Hartman wordt in Genemuiden gewaardeerd, getuige de aanwezigheid van het beeld ‘de Steltloper’ bij de Eben Haëzerschool.

De onthulling van het beeld vindt plaats aansluiteind aan de huwelijksvoltrekking van Eduard Last en Karina Beens. Voor bruidsparen in Genemuiden en hun ouders en familieleden bestaat de gelegenheid een miniatuur van het beeld in kunsthars (kleur brons) of in brons aan te schaffen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500