Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kunstwerk onthuld tijdens bijzondere bruiloft

Geplaatst op: 9 oktober 2015

Geen huwelijksvoltrekking die wekelijks plaatsvindt: halverwege de ceremonie mocht de complete plaatselijke pers binnenvallen. Niet zozeer om foto’s te maken van het bruidspaar, maar van het nieuwe kunstwerk ‘Trouw Verbindt’ in de raadszaal. Burgemeester Bilder onthulde het werk van kunstenaar Jaap Hartman, die al meer werk in Genemuiden heeft staan.

Dat dit gebeurde tijdens de huwelijksvoltrekking van het nieuwe echtpaar Last heeft alles te maken met de vader van de bruidegom. Architect Last heeft namelijk de inrichting van ’t Olde Staduur verzorgd en is blij met het nieuwe werk. Dat verfraait de toch al prachtige raadszaal nog wat verder, zo stelde burgemeester Bilder ook.

Bruidsparen of familieleden kunnen vanaf nu ook een miniatuur van het werk kopen. Het kersverse echtpaar Last kreeg het eerste exemplaar.

IMG_5540

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500