Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kunstwerk onthuld tijdens bijzondere bruiloft

Geplaatst op: 9 oktober 2015

Geen huwelijksvoltrekking die wekelijks plaatsvindt: halverwege de ceremonie mocht de complete plaatselijke pers binnenvallen. Niet zozeer om foto’s te maken van het bruidspaar, maar van het nieuwe kunstwerk ‘Trouw Verbindt’ in de raadszaal. Burgemeester Bilder onthulde het werk van kunstenaar Jaap Hartman, die al meer werk in Genemuiden heeft staan.

Dat dit gebeurde tijdens de huwelijksvoltrekking van het nieuwe echtpaar Last heeft alles te maken met de vader van de bruidegom. Architect Last heeft namelijk de inrichting van ’t Olde Staduur verzorgd en is blij met het nieuwe werk. Dat verfraait de toch al prachtige raadszaal nog wat verder, zo stelde burgemeester Bilder ook.

Bruidsparen of familieleden kunnen vanaf nu ook een miniatuur van het werk kopen. Het kersverse echtpaar Last kreeg het eerste exemplaar.

IMG_5540

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “Kunstwerk onthuld tijdens bijzondere bruiloft

  1. Wim Rietman schreef:

    Beetje flauwe opmerking. Vooral als je je echte naam niet durft te vermelden. Je zou ook kunnen zeggen dat dit beeld van Hartman behoorlijk veel weg heeft van 2 chocoladefiguren. Van Sinterrklaas en zwarte Piet bijvoorbeeld. Over kunst kun je beter niet twisten.

  2. Karel schreef:

    Prachtig beeld. Grote klasse.Jammer dat deze kunstenaar niet een beeld voor op de rotonde heeft mogen maken.
    U weet wel: daar waar nu dat Oranje ding staat dat al 101 namen heeft! Maar niemand weet wat het voorstelt.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500