Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Twee administratiekantoren in oude pand ‘Bosch Bloemen’

Geplaatst op: 9 oktober 2015

Twee administratiekantoren onder één dak: SB Administratie en Belastingadvies en Friesen Administratie en Belastingadvies. Samen openden ze vrijdagmiddag hun nieuwe onderkomen aan de Markt in Genemuiden. Op de bovenverdieping van de historische smederij waaruit onlangs Bosch Bloemen verhuisden.

Peter Friesen en Sandra Bijsterbosch zijn oud-collega’s die respectievelijk afgelopen juni en in juli 2014 een eigen bedrijf startten. Friesen in Zwartsluis en Bijsterbosch in Genemuiden. “Beide vanuit huis, maar uiteindelijk is een apart kantoor prettiger en professioneler. En samenwerken biedt ook voordelen. Zo besloten we bij elkaar in te trekken”, vertelt Friesen.

Eerder dit jaar kwam al de oude smederij in beeld, toen ook de onderverdieping nog bezet was. “Wij zijn gevestigd op de bovenverdieping en daarvoor is een nieuw ingang met trapopgang gerealiseerd. Klanten hoeven dus niet door de winkel. Verder past deze locatie precies bij wat we willen uitstralen: allebei houden we niet van grote kantoorpanden, maar van een huiselijke omgeving. Deze smederij heeft daarvoor de juiste uitstraling.”

Friesen en Bijsterbosch zijn beide gespecialiseerd in administratie en belastingadvies. “Wij zijn aparte bedrijven, maar werken wel samen. Wij vullen elkaar wat dat betreft goed aan. Hoofdzakelijk werken wij voor het MKB in Zwartewaterland en omstreken, maar ook particulieren zijn natuurlijk welkom.”

Met het traditionele lintje doorknippen openden de nieuwe bewoners van Markt 3 vrijdagmiddag hun onderkomen. Daarbij was een select gezelschap genodigden aanwezig.

IMG_5549

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500