Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe outletstore aan de Drecht

Geplaatst op: 15 oktober 2015

Per 20 oktober 2015 (dus vanaf de Biestemerk) is Genemuiden een nieuwe winkel rijker. Dan gaat de outletstore Drecht 1 open. Deze zaak verkoopt kwaliteitsartikelen op allerlei gebied tegen een gereduceerd tarief. Vanaf klein (tuin)gereedschap tot huishoudelijke artikelen, vanaf speelgoed voor de jeugd tot hobbyartikelen.

Met name op het gebied van houten speelgoed wil Outletstore Drecht 1 zich onderscheiden. Houten kinderspeelgoed is kwalitatief, duurzaam en zorgt voor een gezellige uitstraling in de woonkamer. Mocht u dus op zoek zijn naar een bijzonder cadeau of een nuttig gebruiksartikel dan bent u bij Outletstore Drecht 1 aan het juiste adres.

Met een ruime keuze en een steeds veranderend assortiment, en belangrijker nog: schappelijke prijzen, nodigt Outletstore Drecht 1 uit om vanaf 20 oktober a.s eens kijkje te komen nemen in het pand aan de Drecht 1. De zaak is open vanaf 09.00 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500