Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Harms en Roeland presteren in Staphorst

Geplaatst op: 18 oktober 2015

Leden van de Zwartewaterruiters reisden afgelopen weekend af naar een springwedstrijd in Staphorst en dressuurwedstrijden in Balkbrug en IJsselmuiden. Anne-jet Harms en Jenayla Roeland wonnen de eerste prijs.
Anne-jet Harms ging in de klasse B categorie C van start met haar pony Navarre’s Bandit. De combinatie reed een foutloos parcours en met een snelle tijd van 34.32 liet zij de concurrentie achter haar en mocht zij de eerste prijs in ontvangst nemen. Roos Beens reed in de klasse B categorie D een mooi en foutloos parcours met haar pony Calinka. Zij kreeg van de jury 77 stijlpunten en won hiermee de tweede prijs. In de klasse L categorie D/E kwam Jenayla Roeland aan start met haar pony King of the Disco. De combinatie reed met een foutloos en snel parcours naar de eerste prijs. Jenayla Roeland was vorig weekend ook succesvol in Kampen. De combinatie sprong in de klasse L categorie D/E een snelle en foutloze ronde en nam de eerste prijs mee naar huis.
In Balkbrug ging dressuuramazone Erika Henniphof van start met haar paard Enouk. De combinatie zette een mooie proef neer en met 189 punten won zij de vierde prijs.
Lisanne Kanis maakte met Leuns Veld’s Yrian haar debuut in de klasse L1 en met succes. De combinatie zette twee goede proeven neer en kreeg van de jury 187 en 191 punten. Met deze prestatie legde zij twee maal beslag op de tweede prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500