Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hasselts Fanfare veel in Genemuiden te zien

Geplaatst op: 18 oktober 2015

Het najaar is ook de tijd van de lampionoptochten. Hasselts Fanfare draagt daarin graag haar steentje bij. Op dinsdag 10 november de Foekepotoptocht in Hasselt en zaterdag 14 november de lampionoptocht in Genemuiden.
Als afsluiting van het jaar bent u inmiddels gewend, dat de blazers van Hasselts Fanfare een optreden geven in bejaarden-/verzorgingshuis ‘De Hazelaar’, de volkskerstzang in de Hervormde Kerk Genemuiden begeleiden en een kerstochtendrondgang in Genemuiden verzorgen. Maar dit jaar zal aan de kerstoptredens een extra concert worden toegevoegd: ‘Kerst op de Markt’.
Een groep enthousiastelingen uit het orkest heeft gemeend een nieuw en bovendien laagdrempelig kerstconcert te moeten organiseren voor en door Hasselters. Op zaterdag 12 december aanstaande hopen zij dan ook met koor en verteller u mee te nemen in een verrassende kerstviering met populaire kerstmuziek, maar er is beslist ook plaats voor de traditionele kerstsamenzang. Van 16.30 tot 18.00 uur op de Markt in de gezellige en sfeervolle binnenstad van Hasselt.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500