Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Discipeltraining bij het Leerhuis

Geplaatst op: 19 oktober 2015

De cursus ‘discipeltraining’ behandelt alle stappen van het Evangelie, te beginnen bij de algehele verlorenheid van de mens in Adam en vervolgens de Enige weg die ons daarvan kan bevrijden, het offer van Jezus Christus aan het kruis van Golgotha. (Joh. 14:6). Door hierin oprecht te geloven worden we door Gods genade opnieuw geboren, waardoor wij God gaan liefhebben boven alles en onze naasten als onszelf.
Dan ontstaat er ook een verlangen om iets voor de naasten te gaan betekenen. De cursus leert ons hoe God vervolgens naar je kijkt, wat is je positie in Christus? Verder komt aan de orde: de kracht van vergeving, het belang van een zuiver geweten en de vervulling met de Heilige Geest. Dit alles is onmisbaar is om in de vrijheid van Christus te kunnen staan en dit vervolgens te kunnen delen met onze naasten.

Bij deze nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan deze cursus.

Startdatum: 29 oktober (eens per 2 weken)

Cursusleider: Kees de Vlieger

Plaats: Hervormd Centrum

Tijdstip: 20.00 uur

Meer info: Arwin van Dijk 06-50288891
Aanmelden kan via de website van Het Leerhuis: www.leerhuiszwartewaterland.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500