Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Rainier Resokario gast in Sportcafé

Geplaatst op: 19 oktober 2015

Rainier Resokario is op 18 november te gast in het Genemuiden Actueel Sportcafé in De Kaaihof. De verdediger probeert voor de tweede keer in zijn loopbaan terug te komen na een blessure. Hij speelt zo langzamerhand sinds mensenheugenis voor Sportclub, maar was eerder ook prof bij Veendam. Presentator Gert Jan van den Berg spreekt met Resokario over zijn carriere en de revalidatie.

Eerder was al bekend dat vice-wereldkampioene Anna van der Breggen naar De Kaaihof komt. Ook voorzitter Klaas van den Berg van biljartvereniging Het Zwartewater is te gast. Drie andere gasten worden later bekendgemaakt.

Het is ondertussen het vierde Sportcafé en op de vorige edities kwamen steeds zestig bezoekers af. Entree is gratis, maar aanmelden is handig. Dit kan via redactie@genemuidenactueel.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500