Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 juli 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Douanespel in het Tagbos

Geplaatst op: 19 oktober 2015

Jeugdhonk 3:16 organiseert opnieuw een spel. Op vrijdagavond 30 oktober vindt het zogeheten ‘Douanespel’ plaats. Dat begint om 20:00, dan verzamelen de deelnemers bij 3:16. “We nodigen iedereen van 12 jaar en ouder van harte uit om mee te doen”, zegt de activiteitencommissie van 3:16.

Bij het douanespel zijn er twee groepen. De ene groep probeert iets te smokkelen, wat de andere groep probeert tegen te houden, op zoveel mogelijk manieren. Dit alles vindt plaats in het dan donkere Tagbos. “Op die manier houden we het spannend”, vinden de jongeren die deze activiteit organiseerden. “Daar kan de jeugd zich goed verstoppen, maar desondanks ook rennen als het moet. En dat is nodig bij dit spel.”

Inschrijven voor het spel kan in 3:16 op vrijdag en zaterdagavond, tot en met 24 oktober. Er zijn geen kosten aan verbonden. “En wie meedoet, wordt bij terugkomst in 3:16 getrakteerd”, laat de organisatie weten.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500