Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vijftig jaar botsauto’s in Genemuiden

Geplaatst op: 21 oktober 2015

De botsauto’s van Bosman komen volgend jaar voor de vijftigste keer naar Genemuiden. En dan mag de jeugd iets extra’s verwachten, zo beloofde de ondernemer dinsdagavond tijdens het afbreken. Pieter Polman maakte daar opnames van. In de laatste uurtjes van de festiviteiten op het Havenplein moest de politie overigens nog in actie komen. Daarbij werd ook een aanhouding verricht.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Vijftig jaar botsauto’s in Genemuiden

  1. Albert kranenburg schreef:

    Kunt U mij misschien ook advies geven als ik op de fotoreportage klik komt het programma niet door ik vindt dit heel spijtig want ik kijk dagelijks op de site wilt U mij een mailtje sturen om mij hier mee verder te helpen. BVD Albert Kranenburg

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500