Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wat is het Sportclub-moment?

Geplaatst op: 22 oktober 2015

Sportclub Genemuiden bestaat vandaag 85 jaar. Wat is voor jou of u het moment uit al die jaren? Een fraaie goal, een bijzonder moment, een kampioenschap of een weergaloze actie? Mail hem naar redactie@genemuidenactueel.nl en maak kans op een kaartje (inclusief busreis) naar PSV-Sportclub Genemuiden. Wij hebben nog twee kaartjes over namelijk.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Wat is het Sportclub-moment?

  1. Eddy Beens schreef:

    Het hele oeuvre van Peter Landsman. Icoon, zowel op het veld als na de wedstrijd. Zelden zo’n technisch en atletische voetballer gezien in de sportclub geschiedenis. Was te bescheiden, was anders minimaal tot 350 wedstrijden gekomen in Sportclub 1.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500