Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub zet d’ Olde Veste in één helft aan de kant

Geplaatst op: 23 oktober 2015

Stef van der Velden scoort na vijf minuten de 1-0. Foto's: Erik Eenkhoorn

Sportclub Genemuiden versloeg vrijdagavond d’ Olde Veste 2 met 6-0. Alle treffers vielen voor rust. Met de overwinning is Sportclub een bekerronde verder. De ploeg van Hennie in ’t Hof kan zich nu opmaken voor de kraker tegen PSV.

Job van Dalfsen was de grote man bij de groen-witten. Hij scoorde drie keer. Ook Stef van der Velden, Jacco Riemens en Erik Rotman scoorden. Na rust viel er weinig meer te beleven op De Wetering. Sportclub geloofde het verder wel, en het tweede team uit Steenwijk kon niet beter.
Foto’s Erik Eenkhoorn

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500