Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Alluance op de landelijke televisie

Geplaatst op: 26 oktober 2015

“Ik droomde altijd al van een televisieloopbaan…”, glimlacht Linda Peute-Sollie als ze maandagochtend voor de camera’s de voordelen van de ASKO Eco-wasmachine moet vertellen. Dat filmpje is bedoeld voor het programma Schoner Nederland dat op 22 november is te zien op RTL4.
De cameraploeg was maandagochtend te gast in de prachtige showroom van Alluance Group aan de Sasdijk. ASKO is een van de merken die dit Genemuider bedrijf vertegenwoordigt. En het witgoedmerk behoort tot de meest duurzame op de markt. “Allereerst omdat we veel roestvrijstaal in plaats van kunststof in de machines verwerken. En daarnaast is de ECO-machine aan te sluiten op warmwaterbronnen. Een machine hoeft daardoor minder water op te warmen en dat betekent een flinke besparing, zowel voor het milieu als de portemonnee”, legt Peute uit.
Omdat de machine ook werkt op de traditionele wijze, is die ook geschikt voor mensen die de aanschaf van een warmwaterbron overwegen. “De machine van de toekomst noemen we hem daarom wel”, aldus Peute, die erop wijst dat Genemuidenaren gewoon welkom zijn in de showroom aan de Sasdijk. Ze kunnen dus wel degelijk in eigen woonplaats terecht voor witgoed van ASKO en het eigen merk Alluxe.
_MG_5822

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500