Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Rabobank Genemuiden krijgt facelift

Geplaatst op: 3 november 2015

Op dit moment wordt de Rabobank in Genemuiden verbouwd, zodat de vestiging helemaal klaar is voor de toekomst. 28 december is de verbouwing klaar. Ruimte voor persoonlijk contact om bankzaken te regelen en ruimte om elkaar te ontmoeten zijn de ingrediënten voor de nieuwe inrichting. Tijdens de verbouwing blijft de bank gewoon open.

In de nieuwe vestiging bevindt zich buiten een geldautomaat en een sealbagautomaat voor ondernemers. Binnen is een stortautomaat en een muntrolautomaat aanwezig. Daarnaast is er een internet werkplek aanwezig waar klanten hun bankzaken online kunnen regelen. Ook zijn er dagelijks twee Rabobank medewerkers aanwezig om vragen over bankzaken te beantwoorden.

Ontmoetingsplek
Passend bij de waarden om dichtbij en betrokken te zijn en blijven, stelt Rabobank haar vestiging ook beschikbaar als een plek waar inwoners uit Genemuiden elkaar kunnen ontmoeten en samen nieuwe initiatieven en ideeën kunnen ontplooien, die gericht zijn op financiële educatie. Zo is bijvoorbeeld SeniorWeb geïnteresseerd in het geven van workshops aan ouderen in het gebruik van mobiel bankieren.

Bestemming gehele pand
Op de begane grond, links naast de huidige entree, komt de nieuwe vestiging. De verbouwing wordt grotendeels uitgevoerd door ondernemers uit Genemuiden. Voor het resterende deel van het pand is nog geen invulling gevonden. Inwoners en ondernemers die ideeën hebben om dit gedeelte in te zetten voor activiteiten met een gemeenschapsfunctie, worden van harte uitgenodigd dit kenbaar te maken aan Gerdo van den Burg (manager Particulieren) of Jolanda Benedictus (manager Particulieren).

Vragen
Mogelijke overlast voor klanten en buren wordt zoveel mogelijk beperkt. In de vestiging is een sfeerimpressie te zien van de nieuwe inrichting. Loop gerust even binnen om te kijken en/of vragen te stellen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500