Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

SCEG hoopt op discussie tijdens filmavond

Geplaatst op: 5 november 2015

Vrijdagavond 13 november om 20.00 uur vertoont SCEG de bekroonde documentaire “Houdt God van Vrouwen?”, het aangrijpende verhaal van mevrouw Kok-Bisschop uit Rouveen. Het schetst een beeld van haar zoektocht naar een voor haar volwaardige plek binnen kerk en samenleving. Een bijzondere film op een bijzondere plek, namelijk de sfeervolle zolder van het Tapijtmuseum.
Wat de bijeenkomst nog meer bijzonder maakt is dat SCEG erin is geslaagd zowel de maker van de film, Emile van Rouveroy van Niewaal, als Hilligje Kok-Bisschop die avond aanwezig te laten zijn in het museum. SCEG wil namelijk graag dat deze avond meer wordt dan uitsluitend het vertonen van een film. Voor wie dat wil is er na afloop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over de onderwerpen die in de film aan de orde komen.
De entree bedraagt € 5,– en daarbij is een kop koffie inbegrepen.
Hoewel er op dit moment nog plekken zijn, is het verstandig om zich vooraf aan te melden bij Sander Brouwer (S.Brouwer28@kpnplanet.nl), tel. 06-53646211

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500