Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zware mishandeling Zwartsluis

Geplaatst op: 8 november 2015

Een 18-jarige inwoner van Zwartsluis werd op zondagochtend aangehouden in verband met een mishandeling enkele uren daarvoor op de Kiekendiefstaat.

Bij de vechtpartij zouden twee personen door een andere groep belaagd en mishandeld zijn. Het is onbekend welk letsel zij hierbij opliepen, de aangifte zal op een later tijdstip worden opgenomen. De 18-jarige man zou één van de personen uit die groep zijn. Hij werd ingesloten op het bureau. Naar de aanleiding en de betrokkenen van de mishandeling wordt nader onderzoek ingesteld. Getuigen van de mishandeling worden verzocht om contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500