Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Drumband presteert weer goed

Geplaatst op: 8 november 2015

Na het succes van haar jeugddrumband afgelopen maand op een marsconcours in Franeker, scoorde de A-drumband afgelopen zaterdag eveneens hoog. Met maar liefst 84.11 punten behaalden de dames en heren slagwerkers een 1e prijs met hun show.
In de sport- en evenementenhal Margriet te Schiedam vond deze 25e editie van het Marching & Music Contest plaats. Hasselts Fanfare kwam uit in de 1e divisie sectie slagwerkkorpsen en bracht al marcherend een aantal marsen met pittig technische aspecten ten gehore goed dus voor een 1e prijs.
Beeldmateriaal kunt u vinden op de Facebookpagina Drumband Hasselts Fanfare en live kunt u deze prachtige slagwerkgroep samen met het fanfare orkest zien en horen bij de Foekepotoptocht aanstaande dinsdag 10 november te Hasselt en zaterdag de 14 november tijdens de lampionoptocht te Genemuiden.
De kosten voor muziekverenigingen zijn erg hoog. Denk aan onder meer de opleiding, uniformen en instrumentarium. Daarom staan er voor komende maand acties op de agenda om de clubkas te spekken. Zo wordt er aanstaande vrijdag 13 november de grote bingo met fraaie prijzen gehouden in het verenigingsgebouw aan de Van Haersoltelaan. Daarnaast kunnen inwoners van Hasselt de leden en sympathisanten van de club op zaterdagmorgen 14 en 21 november aan de deur verwachten voor de verkoopactie van overheerlijke snert.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500