Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterruiters springen weer naar de prijzen

Geplaatst op: 8 november 2015

Leden van de Zwartewaterruiters reisden afgelopen weekend af naar verschillende dressuur- en springwedstrijden. Springamazones Béanke en Riëlke Roeland presteerden op eigen bodem. Dressuuramazones Mirthe Bakker, Lisanne Kanis en Louanne Eenkhoorn namen eerste prijzen mee uit Hasselt en Anne-jet Harms was in de top te vinden in Wezep.
Hippisch Centrum de Zwartewaterruiters organiseerde op vrijdag 6 november en zaterdag 7 november jl. een springwedstrijd voor paarden. Béanke Roeland ging in de klasse B van start met Elrocco Blue. De combinatie sprong een nette en foutloze ronde. Met een hoog aantal stijlpunten won zij de eerste prijs. In het tweede parcours reed de combinatie naar de achtste prijs. Riëlke Roeland sprong met Gangster een mooie en foutloze ronde. Met deze prestatie nam zij de derde prijs mee naar huis. In dezelfde klasse reed Riëlke Roeland met Fabriano naar de achtste prijs.
In Hasselt werd er een dressuurwedstrijd voor pony’s georganiseerd. Mirthe Bakker reed met Lara Pinta haar tweede wedstrijd in de klasse B categorie D/E. De combinatie presteerde goed en won met een hoge score van 212 punten de eerste prijs. Mirthe Bakker ging met Sultan van start in de gecombineerde klasse M1/M2 categorie C/D/E. De combinatie reed een nette proef en met 197 punten nam zij de tweede prijs mee naar huis. Lisanne Kanis en Leuns Velds Yrian waren erg succesvol in Hasselt. In de klasse L1 categorie D/E reed de combinatie twee mooie proeven en de jury beloonde haar met 194 en 200 punten en tweemaal de eerste prijs.
Louanne Eenkhoorn zette haar prestaties van de afgelopen weken voort in Haarle. De combinatie zette met haar paard Clinton een goede proef neer in de hoge klasse M2. Met 193 punten legde Louanne Eenkhoorn beslag op de eerste prijs.
Anne-jet Harms en haar pony Bandit zitten in een winnende flow. De combinatie sprong in Wezep twee goede parcoursen in de klasse B categorie C. Hiermee namen zij de tweede en de derde prijs mee naar huis.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500