Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

69 pakken hagelslag en meer

Geplaatst op: 11 november 2015

34 pakken vruchtenhagel, 50 pakken vlokken, 47 potten pindakaas, 40 potten jam, 54 potten pasta, 50 rollen beschuit, 50 dozen crackers… en dan nog al die andere producten. Dat is de opbrengst van de dankdagactie die vanuit de Gereformeerde Kerk georganiseerd werd.

De kinderen hadden een brief van Bram Brood gekregen, waarin hij vroeg om lekker broodbeleg en crackers/beschuit. Bram is een jongetje van 8 jaar, die met zijn ouders is aangewezen op de Voedselbank. Elke twee weken krijgen zij daar een gratis tas met eten.

Tijdens de kinderdienst op dankdag is er broodbeleg ingezameld voor de Voedselbank. De actie werd een groot succes. Namens Bram Brood, zijn familie en vrienden, heel erg bedankt voor de grote hoeveelheid broodbeleg die we aan mochten bieden aan de Voedselbank.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500