Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kerstpakkettenmarkt in de Kaaihof

Geplaatst op: 11 november 2015

Bezorg uw personeel een extra bijzondere Kerst met een kerstpakket naar keuze! Op maandag 14 en dinsdag 15 december is er weer een feestelijke kerstpakkettenmarkt voor ondernemers en hun medewerkers bij de Kaaihof. In een sfeervolle ambiance, en onder het genot van een hapje en drankje, kunnen medewerkers kiezen uit tal van geschenken die door de verschillende standhouders worden aangeboden. Het budget bepalen ondernemers vooraf. Medewerkers ontvangen hiervoor munten die zij kunnen inwisselen voor bijvoorbeeld een lekker luchtje, delicatessen, sieraden, wijn- & drankpakketten, decoratie artikelen, boeken, DVD’s, spellen etc.

“Niet alleen kunnen uw medewerkers hun eigen kerstpakket samenstellen; de Kaaihof heeft tevens leuke arrangementen samengesteld om uw kerstborrel compleet te maken. U heeft hiermee een mooie afsluiting van het jaar en iedereen krijgt wat hij of zij graag wil”, aldus de organisatie.

Meer informatie?
Wij heten u van harte welkom op de 7e editie van de Kerstpakkettenmarkt Genemuiden! Aanmelden kan nog tot 14 november 2015. Kijk voor meer informatie en het aanmeldformulier op www.kerstpakketenmarktgenemuiden.nl of neem telefonisch contact op met Arianne van der Vinne via tel. 06 – 22 24 91 99.

Deelnemende bedrijven 2015
Blokker van der Vinne, Keurslager Van de Weg, Echte bakker Groot Koerkamp, Kitsch & Koters, Bosch bloemen en wonen, The Readshop, Buitenbosch kaas en delicatessen, DA drogisterij Feenstra Stoter & Slijterij Stroomberg.

Bij alle deelnemers zijn tevens cadeaubonnen verkrijgbaar.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500