Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Brief van Sinterklaas…

Geplaatst op: 11 november 2015

Lieve vriendjes en vriendinnetjes,

Zaterdag 21 november kom ik samen met mijn Pieten weer gezellig met de Vijf Gebroeders aan in de haven van Genemuiden. Wij hebben er veel zin om jullie weer te zien! De Pieten en ik zijn nu nog druk bezig met de cadeautjes, gedichten en nog veel meer leuke dingen. Zaterdagmiddag om 14.00 uur hoop ik jullie te zien bij de haven en op het Havenplein. Dan hoor ik jullie in de verte hopelijk al zingen: ‘Zie ginds komt de stoomboot!’ en alle andere mooie Sinterklaasliedjes.
Mijn Pieten zijn allemaal flink aan het sporten om fit te blijven. Zij willen graag met alle kinderen van Genemuiden tot ongeveer 16.00 uur sportieve spelletjes doen op het Havenplein voordat zij naar d’Overtoom gaan. Het Havenplein en de omliggende winkels staan die dag in het teken van de Super Zaterdag van de MVG waardoor er veel te doen is in het centrum. Sinterklaas en de Pieten doen hier graag aan mee!

Vanaf 16.00 uur gaan we samen met de Pieten wat leuks doen in d’Overtoom. De zaal gaat om 15.45 uur open. Jullie komen toch ook? Hopelijk wordt het net zo’n groot feest als vorig jaar.

Tot zaterdag!

Groetjes van Sinterklaas en al zijn Pieten

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500