Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

SGP: tijd voor herbezinning op groen

Geplaatst op: 13 november 2015

De SGP pleit voor een onderzoek naar een nieuwe aanpak van het groenonderhoud in Zwartewaterland. De partij kwam daar donderdagavond mee tijdens de behandeling van de begroting voor de komende jaren. Daarin neemt de gemeente jaarlijks 75.000 euro extra op voor groenonderhoud. Volgens het college is dat nodig voor een alternatief voor milieuonvriendelijke bestrijdingsmiddelen die de landelijke overheid heeft verboden. Volgens de SGP zijn de kosten zo langzamerhand wel heel hoog en is het tijd voor ‘een herbezinning’.
De gemeenteraad ging overigens akkoord met de begroting. Alleen de VVD en PvdA stemden tegen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500