Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

DEK wint in Hattem

Geplaatst op: 14 november 2015

De waterpoloërs van DEK wonnen zaterdag van Hatto Heim. Dat gebeurde in een spannende wedstrijd in Hattem. De Genemuidenaren trokken met 5-6 aan het langste eind.
De waterpoloërs begonnen met pressing op heel het veld. Om op zo’n manier de tegenstander gelijk vast te zetten. Maar het was toch Hatto-Heim dat de score opende, terwijl de ploegen gelijkwaardig aan elkaar waren. Het 2de partje kwam DEK beter in de wedstrijd het was Ruben Beens die de scoorde opende en ook de voorsprong maakte. Het 3de partje werd Hatto-Heim weer beter, terwijl DEK de weg een beetje kwijt lijkt te zijn. Aan het begin van het 4de partje was de stand nog 3-3 dus kon de wedstrijd alle kanten op. In een spannende 4de partje ging de wedstrijd gelijk op met kansen over en weer maar het was DEK die de 3 punten meenam over de IJssel naar Genemuiden.

Eindstand; Z&PC Hatto-Heim – DEK H1 5-6 (1-0,0-3,2-0,2-3)
Foto’s John Poot

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500