26 april 2024 t’ Olde Staduus

Sportclub pakt weer eens een overwinning

Geplaatst op: 14 november 2015

Foto Helmich Lubberts

Sportclub Genemuiden pakte zaterdag weer eens drie punten. Thuis werd DOS ’37 met de nodige moeite met 3-2 geklopt. Anne van der Kolk en Jacco Riemens zorgden voor de doelpunten.

Beide ploegen gingen buitengewoon aarzelend van start. Kleine kansjes voor de teams gingen mis, maar Mark Meier bracht de ploeg uit Nijverdal na 26 minuten op 0-1. Genemuiden leek wakker geschud en boog de stand razendsnel om via Anne van der Kolk.

Van doordrukken was geen sprake en in de tweede helft drong DOS steeds meer aan. Het was wachten op de gelijkmaker en die kwam na een uur spelen ook op het scorebord. Opnieuw leek Genemuiden weer wakker. Acht minuten later scoorde Riemens de 3-2, nadat Jansen de bal niet in de goal kon krijgen. Daarmee leek de tegenstand gebroken, maar Genemuiden kon niet verder afstand nemen.