Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dertien eerste plaatsen voor DEK-zwemmers

Geplaatst op: 16 november 2015

De door de KNZB landelijk vastgestelde Nationale Competitiewedstrijden vinden over het hele land in hetzelfde weekend plaats. De wedstrijdgroep van DEK zwemt in de 2e klasse en heeft, per seizoen, 5 competitie wedstrijden op het programma staan. In het bad ontmoet DEK in de competitie de verenigingen: IJsselmeeuwen uit Zutphen, Hattoheim uit Hattem, Hokseberg uit ’t Harde en Flevo uit Nijkerk. In het totaal klassement heeft DEK met 11 concurrerende zwemverenigingen van doen.

DEK kwam in deze lange, gevarieerde wedstrijd (43 programma’s) met 33 zwemmers aan de start. Er werden 31 persoonlijke records gezwommen. We noemen de grootste verbeteringen (meer dan 130%): Anouk Bosman, Myrte Bosman, Tim Bosman, Laurens Curfs, Isa Koobs en Richard Ruijg. Er werden Clubrecord verbeterd door Anouk Bosman op de 100 mtr. wisselslag, door Jorgen Gerritsen op de 200 mtr wisselslag en eenn estafetteteam bestaande uit Thon Naberman, Edwin Kanis, Martin Gerritsen en Jorgen Gerritsen op de 4 x 100 meter vrije slag.

Op de individuele nummers was DEK goed voor 13 eerste plaatsen, vier tweede plaatsen en vijf derde plaatsen.

Op de estafettes was DEK goed voor twee eerste plaatsen en een tweede plaats.

De totale uitslag van de wedstrijd is te lezen op www.dekgenemuiden.com.

De volgende wedstrijd staat gepland voor zaterdag 21 november (16.00 uur) in Zwartsluis: de Rabobankwedstrijd.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500