Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eenkhoorn rijdt twee keer naar eerste prijs

Geplaatst op: 15 november 2015

Afgelopen weekend organiseerde Hippisch Centrum de Zwartewaterruiters een springwedstrijd voor pony’s. Leden van de Zwartewaterruiters waren succesvol op deze thuiswedstrijd. Louanne Eenkhoorn was onverslaanbaar in Urk.
In Genemuiden sprong Anne-jet Harms met haar pony Bandit in het tweede parcours van de klasse B categorie C een foutloos parcours in een tijd van 39.93 seconden. Hiermee won de combinatie de vierde prijs. In de hoge klasse M categorie D/E ging Joel Zwanepol van start met zijn pony Sunflower. De combinatie reed twee foutloze en snelle rondes en legde beslag op de vijfde en derde prijs. Elisabeth Beens sprong in het tweede parcours van de klasse M categorie D/E naar de tweede prijs met haar pony Wolina.
De succesvolle dressuurcombinatie Louanne Eenkhoorn en Clinton reisden af naar een wedstrijd op Urk. Zij reden twee fijne proeven in de klasse M2 en kreeg van de jury 198 en 195 punten. Met dit resultaat namen Louanne en Clinton twee maal de eerste prijs mee naar huis.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500