Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Lampionoptocht was geslaagd’

Geplaatst op: 15 november 2015

De organiserende Oranjevereniging is tevreden over het verloop van de lampionoptocht. Ondanks het weer regenachtige weer waren er vierhonderd deelnemers. “Natuurlijk evenaarde dat niet het aantal van vorig jaarM, maar dat zal het weer met zich mee hebben gebracht. Onderweg stonden ook veel kinderen in de deuropeningen met hun lampion, die met droog weer zeker hadden meegelopen”, aldus voorzitter Van Dalfsen van de Oranjevereniging.

Om 18.45 uur zette Hasselts fanfare de stoet in gang vanaf het Havenplein en sloot SDG uit Sintjansklooster de stoet. De stoet liet veel mooie lampions zien en blije kinderen. Al met al dus zeer geslaagd met een mooie opkomst. Als organisatie kun je alles regelen, maar het weer heb je niet in de hand. Gelukkig hoor je de kinderen daar niet over. Misschien een idee voor volgend jaar om met verlichte paraplu’s mee te lopen. aar uiteraard hopen wij altijd op droog weer.Wij bedanken alle deelnemers en Hasselts fanfare en SDG uit Sintjansklooster voor deze prachtige rondgang en graag tot volgend jaar.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500