Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hoog niveau op Van Ingen Biljarttoernooi

Geplaatst op: 17 november 2015

In de voorronden van het biljartevenement van Gildeslager Evert van Ingen is er gedurende de 48 wedstrijden fel gestreden voor een plaats op de finaledag a.s. zaterdag. Tal van biljarters presteerden tijdens hun wedstrijden ver boven hun niveau.

Klaas van de Berg van de plaatselijke biljartvereniging HZW maakte tijdens zijn openingswedstrijd direct duidelijk dat hij in een grote vorm is. Met maar liefst een serie van 116 verbeterde Klaas zijn persoonlijk record.
Ook “runner up” Henk van der Kamp, Harm van der Kolk en Jan KLaas de Boer allen biljarters van HZW wonnen 2 partijen en plaatsten zich daardoor voor de eindronde. De ervaren toernooispelers Reier ten Napel, Maarten Nentjes en Klaas van Kuijk uit Urk, Harry Fijn en Gerrit Achterhuis uit Hattem wonnen ook en allen zijn present op de finaledag. De heren Hoekstra, Voorn en Hidding uit Klazienaveen plaatsten zich eveneens en maken kans op de aantrekkelijke en smakelijke prijzenpot die door Gildeslager Evert van Ingen beschikbaar is gesteld.
De finalewedstrijden staan a.s. zaterdag vanaf 10.00 uur op de agenda.
Verwacht wordt dat uiteindelijk rond 16.30uur de 4 finalepartijen gespeeld
gaan worden van het A en B schema.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500