Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Snelvliegers zeer actief in de winter

Geplaatst op: 19 november 2015

De wintercommissie van de postduivenvereniging heeft het programma weer gereed.Het winterprogramma begint op vrijdagavond 27 november. Op deze avond worden in het clubgebouw aan de Hasselterdijk de kampioenen van het vliegseizoen 2015 gehuldigd. Ook worden een aantal bestuursleden in het zonnetje worden gezet voor de werkzaamheden die zij de afgelopen jaren hebben verricht. Buiten alle activiteiten om is er natuurlijk volop gelegenheid om elkaar gezellig te ontmoeten.
Het winterprogramma zal dan vervolgen met een drietal tentoonstellingen voor de leden. Op zaterdag 12 en 19 december mag elk lid 3 duiven inzetten welke door een deskundige keurmeester worden beoordeeld. Deze keuringen vinden plaats ’s ochtends.
Op maandag 28 december is de vier-tallen show. Op deze dag zal het gebouw de gehele dag open zijn voor in- en uitloop. In de ochtend worden de duiven gekeurd en het middag programma zal worden gevuld met een verloting, verkoop van geschonken duiven en de prijsuitreiking.
Hierbij wordt een ieder uitgenodigd om deel te nemen aan de tentoonstellingen. Ook onze oud leden en/of andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500