Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Een Piet op stelten…

Geplaatst op: 21 november 2015

Deze Piet zette Genemuiden letterlijk en figuurlijk op stelten vanochtend. Hij trok veel bekijks van jong en oud. Kinderen mochten onder hem doorlopen of fietsen. Uiteraard worden ze voorzien van wat lekkers. Het is een van de onderdelen van Superzaterdag.
Tot en 17.00 uur is er van alles te doen in de winkels van Genemuiden. Zo kunnen kinderen ballonnen halen bij Regiobank voor een ballonnenwedstrijd. Bij Bosch, Blokker en Sigrid was een sneldichter actief. Op het pleintje voor Juwelier Brouwer kunnen kinderen spelen. Ook is er volop eten.

Pieter Polman sprak met sneldichter Jelte de Boer, een zoon van Genemuidenaar Henk de Boer overigens.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500